SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΚΕΝΚ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 03/08

Γκένκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ Προγνωστικά Champions League 03/08

03 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Γκενκ να υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας ενώ διαθέτουν και μεγαλύτερη εμπειρία σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση από την Γκενκ. Οι Βέλγοι από την άλλη είναι φανερό πως δυσκολεύονται αρκετά στα πρώτα επίσημα παιχνίδια και παρότι παίζουν εντός έδρας δίκαια είναι το αουτσάιντερ. Περιμένω την Σαχτάρ να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.30
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΕΝΚ

Σε κακιστη αγωνιστικη κατασταση η Γκενκ η οποία δεν εχει νίκη εως εως τώρα στη σεζόν σε επίσημο παιχνίδι. Στις 2 πρώτες αγωνιστικές του Βελγικού πρωταθλήματος μετράει μια ισοπαλία και μία ήττα απέναντι σε Οστάνδη και Σταντάρ Λιέγης. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Οστάνδη, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στα τελευταία πέντε μετράει 3 ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βαντερβούντ, Πρεσεντάντο, Σαντίκ, Μακένζι, Αρτάντα, Ιροβσκι, Χειμερ, Ιλτο, Τρεσόρ, Μπονγκοντά, Ντεσέρες.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας της η Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία έχει κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας κόντρα σε Ινουλέτς και Λίβ οδηγώντας την κούρσα μαζί με την Ντέσνα. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Λίβ είχε εύκολο έργο επικρατώντας άνετα με 3-0 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μάρλος ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τρουμπίν, Ντοντο, Μάρλον, Ματινέκο, Κοριλένκο, Αντόνιο, Στεπανένκο, Τέτε, Αλάν, Σόλομον, Τραορέ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet