SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 03/08

Μποέμιανς - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Europa conference League 03/08

03 Αυγούστου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την Μποέμιανς να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Στον αντίποδα η Μποεμιανς υπολείπεται ποιοτικά έναντι του δικεφάλου του βορρά και δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Περιμένω τον ΠΑΟΚ να φανεί σοβαρός στην αναμέτρηση και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Μποέμιανς η οποία κατάφερε να αποκλείσει στον περασμένο γύρο την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται στην 4η θέση με 31 βαθμούς σε 20 παιχνίδια έχοντας συνολικά 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες.Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας Ισοπαλία κόντρα στην Λόνγκφορντ με σκορ 1-1 ενώ πριν από λίγα 24ωρα κατάφερε να πάρεις την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο την Κόλετζ Κορίνθιανς με το εκκωφαντικό 5-0. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ταλμπότ, Λαιονς, Κορνλαλ, Κέλλι, Μπρεσίλ, Κούτε, Μπουρκλε, Ντεβόλ, Τιέρνε, Κέλλι, Μπούρντ.

ΠΑΟΚ

Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια του ακόμα ο ΠΑΟΚ ο οποίος στα τελευταία πέντε φιλικά που έδωσε είχε τέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα. Η έλευση Λουτσέσκου στο δικέφαλο του Βορρά έχει μεγαλώσει τις προσδοκίες για το σύλλογο, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί αρκετά στη μεσοεπιθετική γραμμή με τις προσθήκες να συνεχίζονται μέχρι το τέλος Αυγούστου. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ζιβγκοβιτς, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Βιερίνια, Σβάμπ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Ζιβγκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζόλης.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet