SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 04/08

Σπαρτάκ Μόσχας - Μπενφίκα Προγνωστικά Champions League 04/08

04 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Σπαρτάκ Μόσχας να υποδέχεται την Μπενφίκα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλή κατάσταση δείχνουν και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν βέβαια περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους έναντι των Πορτογάλων. Η Μπενφίκα από την άλλη διαθέτει ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους διοργανώσεις, με την επιλογή σημείο στην αναμέτρηση να γίνεται αρκετά δύσκολη. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και για τις δύο ομάδες και θα ρισκάρουμε στο Goal-Goal σε απόδοση 1.70
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Μία νίκη και μία ήττα έχει η Σπαρτάκ Μόσχας στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ρωσικής λίγκας απέναντι σε Ρουμπίν Καζάν και Κρίλια Σόβετοφ. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρούμπιν ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας ενώ στο δεύτερο παιχνίδι κατάφερε να πάρει δύσκολο διπλό με γκολ στο 80ο λεπτό από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρία παιχνίδια. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μαλινέσκο, Γκιγκότ, Ντικίγια, Αιτόν, Ρασσκάζόβ, Ουμιρόφ,Ζόμπιν, Ιγνατό, Μπακέβ, Μόουζες, Σομπόλοφ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας η Μπενφίκα η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ, η Λίλ και η Μπελενέσνσες. Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα με την ομάδα να μην μπορεί να κριθεί. Μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε ακόμη στο βαθμό που θα έπρεπε, με τον Αύγουστο να κρίνει πολλά για το αγωνιστικό πρότζεκτ που θέλουν να υπηρετήσουν οι “αετοί”. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Γκιλμπέρτο, Γκιλμάντο, Μάριο, Οταμέντι, Πίζζι, Ράμος, Σίλβα, Τααρμπάτ, Βερτόγκεν, Βεγκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet