SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΙΕΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 05/08

Χιμπέρνιαν - Ριέκα Προγνωστικά Europa conference League 05/08

05 Αυγούστου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την Χιμπέρνιαν να υποδέχεται τη Ριέκα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Χιμπέρνιαν η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και φιλικά. Από την άλλη την άλλη η Ριέκα δυσκολεύεται αρκετά στο πρωτάθλημα της Κροατίας ενώ υπολείπεται και σε ποιότητα. Ο άσος βρίσκεται στο 2,40 και με βάση όλα τα παραπάνω κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Από 5 σερί νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της προέρχεται η Χιμπέρνιαν η οποία δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο έως τώρα παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλής έντασης. Εντός συνόρων στην πρεμιέρα κόντρα στη Μάδεργουελ επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Μάδεργουελ κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με την Χιμπέρνιαν να μειώνει αρχικά στο 17ο λεπτό και στην επανάληψη να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της, παίρνοντας το τρίποντο με δυο γκολ μετα το 75΄. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μακεί, Μακγκίν, Πορτέους, Ινλόν, Στεβο, Νέλλεν, Γκογκέν, Μπογιέ, Μαγκένις, Μούπι, Νισμπετ.

ΡΙΕΚΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ριέκα, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα απέσπασε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με σκορ 3-3 σε μία αναμέτρηση διαφήμιση του αθλήματος.Βαθμολογικά και μετά από τρία παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στον προηγούμενο προκριματικό πήρε την πρόκριση απέναντι στην Γκζίρα με δύο νίκες και συνολικό τερματων συντελεστή 3-0 . Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λάμπροβιτς, Αμπάςς, Ντμίκ, Εσκοβαλ, Λεπιντζά, Λίμπε, Πάβισικ, Σμλολσίκ, Τομεράκ, Βελκόφσκι, Βούξεβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet