SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 05/08

Γαλατασαράι - Σεντ Τζόνστον Προγνωστικά Europa League 05/08

05 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa League με τον Γαλατασαράι να υποδέχεται την Σεντ Τζόνστον. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τη Γαλατασαράι να είναι το απόλυτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση. Aπό την άλλη οι Σκωτσέζοι υπολείπονται σε ποιότητα και εμπειρία και δύσκολα θα πάρουν κάτω το παιχνίδι. Περιμένω μία εύκολη νίκη για την Γαλατασαράι και θα ρισκάρω στον άσο από ημίχρονο (1/1) στο 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Με δύο ήττες από την Αϊντχόφεν αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions league και Γαλατασαράι, πηγαίνοντας στα προκριματικά του Europa League. Το πρωτάθλημα στην Τουρκία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας επικρατώντας εντός έδρας της Κασίμπασα και της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 5 παιχνίδια τους στο τελευταίο διάστημα έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα, με το goal-goal να έχει επιβεβαιωθεί στα 5 Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μουρσέλα, Γιαλντί, Λουμπιντάμα, Μαρκάο, Μπερχαμ, Σεκκίντα, Κάρα, Κουλνίκ, Γκιλμάζ, Ακτουκόγλου, Μουσταφά.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ρος Κάουντι μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Αυτή ήταν συνολικά η 4η ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Σεντ Τζόνστον η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από αυτά. Την περσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο Σκωτίας, παίρνοντας το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κλαρκ, Γκορντον, Μακάτ, Ρούννει, Κέιν, ΜακΚάν, Ντάβισον, Γούντερσπούν, Ντεβιε, Χέντρι, ΟΧαρονάν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet