SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 05/08

Λουκέρνη - Φέγενορντ Προγνωστικά Europa Conference League 05/08

05 Αυγούστου 2021 - 00:15
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με τη Λουκέρνη να υποδέχεται την Φέγενορντ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι Ολλανδοί οι οποίοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Ντρίτα με μία νίκη και μία ισοπαλία. H Λουκέρνη από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα ενώ αγωνιστικά δείχνει αρκετά ανέτοιμη. Περιμένω την Φέγενορντ να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.25
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Mία ήττα και μία ισοπαλία είχε ως τώρα στο πρωτάθλημα η Λουκέρνη η οποία δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα εντός έδρας με την Γιουνγκ Μπόις, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3. Την 2η αγωνιστική πήρε ισοπαλία από τη Σεν Γκάλεν με σκορ 2-2 σε ενα παιχνίδι με πολυ καλο ρυθμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και των δύο αναμετρήσεων τα πολλά γκολ και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Λουκέρνη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βάσικ, Σκούλτς, Φάρκας, Μπούρτς, Γριντέκ, Τσάρ, Γκρεκ, Α.Γκρέκ, Ουριγκί, Εντιαμπί, Αλούνγκα.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι απέκλεισαν τον περασμένο γύρο την Ντρίτα με μία νίκη και μία ισοπαλία και συνολικό συντελεστή τερμάτων 3-2. Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 13 Αυγούστου με όλες τις ομάδες να δίνουν μόνο φιλικά προετοιμασίας. Εκεί φεγενορντ είχε καλή εικόνα τηρουμένων των αναλογιών, έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα σε τρία επίσημα φιλικά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπιτζό, Φέρ, Σενέσι, Μαλασία, Πεντρερσεν, Τοονστάρντ, Κοκλού, Τί, Γιαναμπάσκι, Λίτσερεν, Σινιστέρα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet