SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑΚΟ - ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑΣ 06/08

Μονακό - Ναντ Προγνωστικά Ligue 1 Γαλλίας 06/08

06 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία με την Μονακό να υποδέχεται την Ναντ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Φαβορί στην αναμέτρηση η Μονακό η οποία όπως έδειξε και στο παιχνίδι κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από την περσινή χρονιά. Από την άλλη η εικόνα της Ναντ παραμένει ερωτηματικό, καθώς έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Περιμένω την Μονακό να εμφανιστεί σοβαρή στην αναμέτρηση και να πάρει ένα εύκολο τρίποντο. Ποντάρισμα στο 1 & Over 1.50 - 1.80
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΝΑΚΟ

Πολύ καλή εμφάνιση για την Μονακό στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών με τον Τουαμεντί μετα απο πάσα του Γκολοβίν. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε σε υψηλή ένταση, με τους “Μονεγάσκους” να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα στο 60’ με τον Βόλλαντ παίρνοντας προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε 3 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Νουμπέλ, Αγκουιλάρ, Μπαντιτσίλε, Ντιασί, Χερνίκουε, Μάρτινς, Φοφανά, Τουαμεντί, Γκολοβίν, Μπεν Γεντέρ, Βόλλαντ.

ΝΑΝΤ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Ναντ η οποία δεν είχε και καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέσα στον Ιούλιο. Σε έξι παιχνίδια με ομάδες περίπου ισάξιες, είχε 4 ήττες και δύο νίκες, δεχόμενη γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Στην τελευταία αναμέτρηση εντός έδρας κόντρα στην Κλερμόν ηττήθηκε με 2-1 με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάρα πολλές αλλαγές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντεσκάμπς, Τσιβιρέλα, Κόκο, Κοτσίνα, Λιμπόμπε, Μανιβελάν, Μπεμπά, Μερλίμν, Μουτουσσάμι, Στίγια, Τραορέ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet