SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΡΟΥΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑΣ 07/08

Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά Ligue 1 Γαλλίας 07/08

07 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία με την Τρουά να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση. Από την άλλη οι “νεοφώτιστοι” παίζουνε εντός έδρας και θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα. Οι πολλές απουσίες της Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξουν σίγουρα σημαντικό ρόλο για αυτό και περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.60
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΟΥΑ

Χρόνια περίμεναν όλοι στο σύλλογο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Πέρυσι ήταν η σεζόν της Τρουά η οποία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της Ligue 2 έχοντας συνολικά σε 38 παιχνίδια, 77 βαθμούς με 23 νίκες 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα φιλικά προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου η εικόνα των γηπεδούχων ήταν μέτρια έχοντας δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Μεταγραφικά δεν έχει τελειώσει ακόμα όλες τις προσθήκες, οι οποίες αναμένονται να ενσωματωθούν στα τέλη του μήνα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλόν, Αζαμούζ, Τσαμπροστ, Ελ Χατζάμ, Γκιρουντ, Καμπόρε, Κουάμε, Λαρούσι, Λουμέκα, Ριπάρτ, Ταρντιέου.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup Γαλλίας από τη Λιλ 1-0 χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 45ο λεπτό ο Χεκα μετά από πολύ ωραία πάσα του Γιλμάζ. Πέρυσι οι πρωτευουσιάνοι τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 82 βαθμούς σε 38 παιχνίδια έχοντας συνολικά 26 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Μεταγραφικά ενισχύθηκαν αρκετά το καλοκαίρι εντάσσοντάς στο ρόστερ τους, τους Ράμος, Χακίμι και Ντοναρούμα. Απουσίες: Ράμος (αμυντικός), Ραφίνια (μέσος), Σανάμπρια (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Χάκίμι, Κέχερ, Κιμπεπέ, Ντανίλο, Ντίνα, Ερέρα, Ντανίλο, Ντράξλερ, Ικάρντι, Καλιμουέντο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet