SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΓΙΑΞ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 07/08

Άγιαξ - Αϊντχόφεν Προγνωστικά Super Cup Ολλανδίας 07/08

07 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τον τελικό του Super Cup στην Ολλανδία με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Άγιαξ να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω μεγαλύτερης ποιότητας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλή εικόνα στα παιχνίδια κόντρα σε Γαλατασαράι και Μίντιλαντ για το Champions League παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη γιαυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ, καθώς αμφότερες παίζει αρκετά επιθετικά. Ποντάρισμα στο Goal-Goal - 1,60
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΙΑΞ

Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια του ο Αίαντας ο οποίος στα τελευταία πέντε φιλικά που έδωσε ενόψει της προετοιμασίας, είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πέρυσι κατέκτησε για ακόμη μία φορά το πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση μετά από 34 παιχνίδια έχοντας συνολικά 88 βαθμούς με 28 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί, πώς κατάφερε να σημειώσει 102 γκολ, αριθμός ρεκόρ για το πρωτάθλημα Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ράβσεν, Μαζράουι, Σούρς, Μαρτίνεζ, Μπλίντ, Γκράβεσεν, Κλάασεν, Τέιλορ, Μπεργκίους, Χάλλερ,Τάντιτς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Αϊντχόφεν η οποία έχει τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της για το Champions League απέναντι σε Γαλατασαράι και Μίντιλαντ .Τους Τούρκους κατάφερε να τους αποκλείσει στον πρώτο προκριματικό γύρο με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας και συντελεστή τερμάτων 7-2. Απέναντι στη Μίντιλαντ η Αϊντχόφεν ήταν καταιγιστική παίρνοντας εύκολα προβάδισμα με 3-0 μέχρι το 32ο λεπτό χάρις στα γκολ των Γκέτσε, Μαντουέκε, Γκάκπο κάνοντας τον επαναληπτικό παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντομμέλ, Μένε, Ράμα, Ομπίσμπο, Μάχ, Σανκαρέ, Γκέτσε, Βαν Γκίλε, Μανουέκε, Ζάχαβι, Γκάκπο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet