SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONSHIP ΑΓΓΛΙΑΣ 08/08

Κόβεντρι - Νότιγχαμ Προγνωστικά Championship Αγγλίας 08/08

08 Αυγούστου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Championship με την Κόβεντρι να υποδέχεται την Νότιγχαμ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Νότιγχαμ η οποία έδειξε πολύ καλή εικόνα και στα φιλικά προετοιμασίας. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις προσθήκες στο ρόστερ έχοντας πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Νότιγχαμ παίζεται σε αρκετά υψηλή απόδοση με βάση το τι μπορεί να κάνει εντός αγωνιστικού χώρου με το 2 DNB στο 2.10 να είναι μία αρκετά ασφαλή πρόβλεψη και αξίζει να ασχοληθούμε.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Τέσσερις ήττες και μία μόλις νίκη σε πέντε φιλικά προετοιμασίας για την Κόβεντρι η οποία αντιμετώπισε τις Γούλβς, Σεβιλλη, Τσέλτεναμ, Λέμιγκτον και Μάνσφιλντ κάνοντας μέτριες εμφανίσεις και σκοράροντας μόλις τέσσερα τέρματα. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 16η θέση του πρωταθλήματος με 55 βαθμούς σε 46 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 14 νίκες 13 ισοπαλίες και 19 ήττες. Απουσίες: Κέλλι (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μόουρ, Ντάντο, Γκιοκέρες, Χάμερ, Χιάμ, Μάατσεν, ΜακΦάντεν, Οχαίρ, Σάρφ, Τραλίστ, Γουγκχόρν.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Καλή εικόνα έδειξαν οι φιλοξενούμενοι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία φιλικά σκοράροντας μάλιστα δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Πέρυσι τερμάτισαν στην 17η θέση του πρωταθλήματος με μόλις 52 βαθμούς σε 46 παιχνίδια, έχοντας 12 νίκες, 16 ισοπαλίες και 18 ήττες. Την περσινή σεζόν θέλουν να την ξεχάσουν όλοι μέσα στην ομάδα και πλέον έχουν στόχο να εξασφαλίσουν γρήγορα την παραμονή τους και να κοιτάξουν ψηλότερα. Απουσίες: Μπαχίου (μέσος), Σο (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σμίθ, Καφού, Καρβάλιο, Γκαμπριέλ, Γκράμπαν, Λόλεϊ, ΜακΚένα, Μιγκτέν, Ριτσάλντον, Γορλαντ, Γιατές.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet