SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΕΝ - ΛΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑΣ 08/08

Ρεν - Λανς Προγνωστικά Ligue 1 Γαλλίας 08/08

08 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία με την Ρεν να υποδέχεται την Λανς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Βελτιωμένες θέλουν να εμφανιστούν οι δύο ομάδες τη νέα αγωνιστική σεζόν με στόχο το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα. Πέρσι τερμάτισαν με διαφορά μόλις ενός βαθμού, όντας από τις ομάδες που έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για για πρόβλεψη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε με τα γκολ καθώς αμφότερες σκοράρουν με ευκολία. Το Goal-Goal το βρίσκουμε στο 1.80
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΝ

Μέτριες εμφανίσεις έκαναν συνολικά οι γηπεδούχοι οι οποίοι σε πέντε αγώνες είχαν δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο επικράτησαν με 1-0 χάρις στο τέρμα του Τέριερ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Την περσινή σεζόν τερμάτισαν στην 6η θέση του πρωταθλήματος με την 78 βαθμούς σε 38 παιχνίδια έχοντας συνολικά 16 νίκες 10 ισοπαλίες και 10 ήττες, παίρνοντας το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa conference League. Απουσίες: Τρούφερτ (αμυντικός), Γκελίν (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκομίς, Τραορέ, Μπάμπε, Αγκουέρ, Μελλίνγκ, Ογκουτσόγκου, Καμαβινγκά. Τάιτ, Μπουρίγκουε, Τέριερ, Σουλεμάνα.

ΛΑΝΣ

Πολύ καλή εικόνα έδειξε η Λανς στα φιλικά προετοιμασίας προερχόμενη από δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε πέντε παιχνίδια. Τελευταία καλή εμφάνιση εντός έδρας κόντρα στην Ιταλική Ουντινέζε όπου επικράτησε με σκορ 4-1 σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αξίζει να σημειωθεί πως και στα πέντε φιλικά που έδωσαν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν τουλάχιστον ένα γκολ. Την περσινή σεζόν ήταν μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 7η θέση χάνοντας το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για ένα βαθμό. Απουσίες: Μεντίνα (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λέκα, Μπανζά, Μπούρα, Κλάους, Ντουκουρέ, Φοφανά, Φόρτες, Γκανάγκο, Χαϊνταρά, Κακούτα, Γουό.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet