SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ 09/08

Ζιλ Βιθέντε - Μποαβίστα Προγνωστικά Πορτογαλίας 09/08

09 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Primeira League στην Πορτογαλία με την Ζιλ Βιθέντε να υποδέχεται την Μποαβίστα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση φιλοξενούμενοι οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσαν για το Λιγκ καπ της Πορτογαλίας έχοντας πάρει το εισιτήριο για την τον τελικό της πρώτης φάσης. Από την άλλη Ζιλ Βιθεντε δυσκολεύεται αρκετά εντός έδρας αγνοώντας τη χαρά της νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Το μομέντουμ δείχνει Μποαβίστα και εμείς θα πάμε σε μία πιο ασφαλή επιλογή με το Χ2 σε απόδοση 1,85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Χωρίς νίκη εντός έδρας σε επίσημο παιχνίδι από τον Μάρτιο η Ζιλ Βιθεντε η όποια μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 6 παιχνίδια. Στα δύο πρώτα της νέας σεζόν για το Λιγκ καπ είχε μία νίκη και μία ισοπαλία που συνοδεύτηκε με αποκλεισμό από την Πάσος Φερέιρα. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι στη Θέλτα έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες: Πιθανή ενδεκάδα: Κριστσούλκ, Ζε κάρλος, Φερουγκέμ, Φερνάντες, Ταλοχα, Καρβάλιο, Φουτζιμότο, Πεντρίνιο, Αουατσέρια, Ντίαζ, Ναβάρο.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Μποαβίστα η οποία έχει δύο νίκες στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της για τη νέα σεζόν επικρατώντας των Μαρίτιμο και Πορτιμονένσε για το λιγκ καπ παίρνοντας ένα από τα εισιτήρια για τον τελικό της διοργάνωσης. Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Πορτιμονένσε είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Μοράις ο οποίος Σημείωσε δύο τέρματα στο 8ο και 73ο λεπτό. Απουσίες: Ελις (επιθετικός) Πιθανή ενδεκάδα: Μπρακάλι, Μοχλέιρο, Γκαρσία, Μανγκάς, Μοράις,Λούκας, Ριμάο, Πέρεζ, Χαμάντσε, Σάντρο, Νίτζε.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet