SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 10/08

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός Προγνωστικά Champions League 10/08

10 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Λουντογκόρετς να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων εληξε 1-1. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκης χρειάζονται μία καλή εμφάνιση για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λουντογκόρετς είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να προκριθεί έναντι των Βουλγάρων, σενάριο που το βρίσκουμε στο 1,60 και μπορεί να προστεθεί σε ένα παρολί.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Ισοπαλία με σκορ 1-1 κατάφερε να αποσπάσει η Λουντογκόρετς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης παίρνοντας προβάδισμα στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Καμαρά τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Η Λουντογκόρετς έχει ξεκινήσει ήδη τις υποχρεώσεις της στη Βουλγαρική λίγκα, βρισκόμενη στη 2η θέση του πρωταθλήματος με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Συνολικά στα τελευταία παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες: Πιθανή ενδεκάδα: Καχίνια, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιγιάκοφ,Ολιβέιρα, Γκονκάλβες, Μπάρτζι, Τεκρετέι, Σωτηρίου, Ντεσποτόφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στο οποίο είχε πάρα πολλές απουσίες κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο προηγούμενο γύρο οι “ερυθρόλευκοι” απέκλεισαν με δύο νίκες τη Νέφτσι Μπακού εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ξεκινάει στις 20 Αυγούστου με τους φιλοξενούμενους, να έχουν δώσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας δείχνοντας πολύ καλή εικόνα. Απουσίες: Μπουχαλάκης (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Τσολάκης, Σεμέδο, Ρέαπτσούκ, Λαλά, Σισέ, Καμαρά, Ενβιλά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet