SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΖ - ΚΛΟΥΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 10/08

Γιουνγκ Μπόιζ - Κλουζ Προγνωστικά Champions League 10/08

10 Αυγούστου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Γιούνγκ Μπόις να υποδέχεται την Κλουζ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-1. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει οι δύο ομάδες μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Ρουμανία. Οι Ελβετοί διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα χρειάζονται μία καλή εμφάνιση για να μετριάσουν τα κακώς κείμενα. Ο άσος (1) στο 1.60 κρίνεται ικανοποιητικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Μέτριες εμφανίσεις έως τώρα για την Γιουνγκ Μπόιζ η οποία μετά την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο προκριματικό γύρο, μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Γκρασχόπερς χωρίς σκορ ενώ την επομένη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Σόν με 1-0. Ενδιάμεσα έγινε και το παιχνίδι στη Ρουμανία με την Κλουζ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Φαιβρέ, Ματσέιρας, Καμαρά, Λαουπέρ, Φελόφτ, Φανσάζτ, Σιέρο, Σπιελμαν, Ελια, Κάνγκα, Ράιντερ.

ΚΛΟΥΖ

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Κλουζ το τελευταίο διάστημα η οποία παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Μιοβένι με 1-0 για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, κάνοντας έτσι το 4/4 οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως και στην Ευρώπη τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας πάρει την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο κόντρα στην Λίνκολν με δύο νίκες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπαλγκράντεαν, Σούσιτς, Σιμποτάριου, Γκρβάκ, Λατοβέλσκι, Φοφανά, Ταχίρι, Τζίψιου, Πετρίγια, Κοστάτσε, Ντεμπελτζί.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet