SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΤΙΑ - ΝΑΝΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 2 ΓΑΛΛΙΑΣ 11/08

Μπαστιά - Νανσί Προγνωστικά Ligue 2 Γαλλίας 11/08

11 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Ligue 2 στη Γαλλία με την Μπαστιά να υποδέχεται την Νανσί. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση έχει η Μπαστιά η οποία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση έχοντας περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ ηττήθηκαν και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο άσος στο 2.15 εμπεριέχει αρκετό ρίσκο όμως είναι μία επιλογή με βάση τη λογική. 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΣΤΙΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Μπαστιά η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στην Νίμ  παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό κατάφεραν στην επανάληψη να ανεβάσουν την απόδοσή της και να φτάσουν στην ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πέρυσι αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία του της χώρας παίρνοντας το εισιτήριο για την άνοδο τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βινσένσλινι, Παλούν, Λεον, Καρντινάλ, Καλιμπούε, Βισέντε, Ντουκρόγκντ, Ντιονκούρε, Σαντέλι, Ρόμπιτς, Σούρ.

ΝΑΝΣΙ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της η Νανσί η οποία μετράει ως τώρα δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Ligue 2. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Πο, ενώ την 2η αγωνιστική γνώρισε συντριβή από την Τουλούζ με 4-0 κάνοντας κάκιστη εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε  38 παιχνίδια έχοντας συνολικά 11 νίκες, 14 ισοπαλίες και 13 ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τρόττ, Καραμόκο, Μπουζάρ, Ντέλος, Λατουτσέτ, Λεφντβέντε, Ακίτσι, Μπόντο, Σισέ, Μπιρόν, Τχιάμ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet