SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 12/08

ΠΑΟΚ - Μποέμιανς Προγνωστικά Europa conference League 12/08

12 Αυγούστου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μποέμιανς. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-2. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Σαφέστατα καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ ο οποίος καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μετά το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πίσω από την μπάλα προσπαθώντας να κρατήσουν το προβάδισμα που έχουν. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι υπέρ του ΠΑΟΚ όμως περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι από πλευράς Ιρλανδών και το ασιατικό Μποέμιανς +2 στο 1,90 αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Μέτριες εμφανίσεις έως τώρα για το δικέφαλο του βορρά ο όποιος δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 μπαίνοντας σε μπελάδες ενόψει του επαναληπτικού. Η Μποέμιανς κατάφερε να προηγηθεί πολύ εύκολα μέχρι 52ο λεπτό με 2-0 με τον ΠΑΟΚ να μειλωνει λίγο πριν το 80’ με τον Ολιβέιρα μπάινοντας ξανά στο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Απουσίες: Ουάρντα (μέσος) Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Απότομη προσγείωση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετά από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Europa conference League ηττήθηκαν από την Γουότερφορντ με 1-0 κατρακυλώντας στην 4η θέση πρωταθλήματος μετά από 21 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 31 βαθμούς με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού δίνει αρκετές ελπίδες στην Μποέμιανς η οποία τον περασμένο προκριματικό απέκλεισε την Ντουντελάνζ με δύο νίκες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ταλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ, Μπρεσλιν, Κοουτ, Μπάρκλεϊ, Ντεβόφ, Μπούρτ, Τίερνει, Κέλι, Μουλίνς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet