SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΣΟΤΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 12/08

Παρτιζάν - Σότσι Προγνωστικά Europa conference League 12/08

12 Αυγούστου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με την Παρτιζάν να υποδέχεται την Σότσι. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-1. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Παρτιζάν η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα και περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και για τις δύο ομάδες. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.95.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Παρτιζάν η οποία μετά το 1-1 στη Ρωσία για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Νόβι Παζάρ για το πρωτάθλημα της Σερβίας παραμένοντας στην κορυφή με 12 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας το απόλυτο. Στον πρώτο προκριματικό κατάφερε να αποκλείσει με δύο νίκες στην Ντουνάισκα Στρέντα από τη Σλοβακία με συνολικό συντελεστή τερμάτων 3-0. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πόποβιτς, Ζίβκοβιτς, Ουροσεβιτς, Βούλτζάρ, Σαιντ-Κάιν, Νάτχο, Σκέκικ, Ζντιέλαρ, Μάρκοβιτς, Πάντιτς, Γκόμεζ.

ΣΟΤΣΙ

Σε καλή κατάσταση δείχνουν και οι Ρώσοι οι οποίοι έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο πρώτο παιχνίδι αν και καλύτεροι, δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Τον περασμένο γύρο απέκλεισαν την Κέλσα με δύο νίκες, παίρνοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό. Εντός συνόρων μετά από τρεις αγωνιστικές η Σότσι βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντζανάεβ, Προκλίν, Ροντρίγκο, Μπαράκ, Ζίκα, Τσαλλαγκόβ, Ανγκντάν, Τερέκοβ, Ποπόφ, Γιουούπο, Μπαρσόν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet