SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΟΡΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑΣ 13/08

Λοριάν - Μονακό Προγνωστικά Ligue 1 Γαλλίας 13/08

13 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία με τη Λοριάν να υποδέχεται την Μονακό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Μονακό η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα κόντρα στη Ναντ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αν και στάθηκαν καλά κόντρα στη Σεντ Ετιέν, δύσκολα θα επαναλάβουν και 2η τόσο καλή εμφάνιση. Το 1.70 στο διπλό της Μονακό με βάση τη λογική κρίνεται εξαιρετικό και αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΡΙΑΝ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας η Λοριάν, η οποία είχε τρεις νίκες και μία Ισοπαλία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενώ κατάφερε να αποσπάσει και σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 1-1. Το σκορ ευτύχησε να ανοίξει η Λοριάν στο 52ο λεπτό με τον Λε Γκόφ, με τη Σεντ Ετιέν ισοφαρίζει 20 λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κχάζι. Απουσίες: Μουγιοκολό (αμυντικός), Ντιαρά (μέσος), Μποίσάγκ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Νάρμπι, Σίλβα, Μέντες, Λαπόρτ, Μορέλ, Λε Γκοφ, Λε Φέι, Λεμονί, Αμπεργκερ, Μόμφι, Λαουριέντε.

ΜΟΝΑΚΟ

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Μονακό η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League επικρατώντας για 2η φορά της Σπάρτα Πράγας με 3-1. Εντός συνόρων δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς, στραβοπατώντας στην πρεμιέρα εντός έδρας με αντίπαλο την Νάντ παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Απουσίες: Λεκοντέ (ΤΦ). Πιθανή ενδεκάδα: Νουμπέλ, Ντιασί, Σίντλε, Μπαντσίλε, Χερνίκουε, Μάρτινς, Τουαμεντί, Φοφανά, Γκολοβίν, Μπεν Γεντέρ, Βόλαντ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet