SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/08

Βαλένθια - Χετάφε Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 13/08

13 Αυγούστου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία με την Βαλένθια να υποδέχεται την Χετάφε. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες θέλουν να αφήσουν πίσω την περασμένη σεζόν.  Αμφότερες έχουν νέο προπονητή, με τη Βαλένθια να έχει ένα σχετικό πλεονέκτημα καθώς έχει στις τάξεις της τον επί χρόνια προπονητή της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλας. Εντός έδρας η Βαλένθια εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική ενώ από την άλλη Χετάφε έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Goal-Goal - 2.00
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Να αφήσει πίσω της την περασμένη σεζόν θέλει η Βαλένθια καθώς ήταν μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς μετά από 38 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 10 νίκες,13 ισοπαλίες και 15 ήττες. Ο περσινός προπονητής των “νυχτερίδων”, Χάβι Γκαρθία δεν κατάφερε να βγάλει τη χρονιά με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βαλένθια Μπόνο να τον αντικαταστήσει τα για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Στο μεταγραφικό παζάρι η Βαλένθια έχασε και τον πολύπειρο Γκαμεϊρό ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε αρκετά καλή εικόνα έχοντας σε έξι παιχνίδια πέντε νίκες και μία ήττα. Απουσίες: Ντομενεκ (TΦ), Πιτσίνι (αμυντικός), Μούσα (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλεσεν, Αλδερέτε, Ντιακαμπί, Κορέια, Σόλερ, Τσέρισεφ, Βαγέχο, Γκέντες, Ράτσιτς, Γκόμεζ, Ουαταρά.

ΧΕΤΑΦΕ

Η απομάκρυνση του Μπορδαλας μετά από πέντε χρόνια έφερε στον πάγκο της Χετάφε τον Χοσέ Μιγκέλ Μίτσελ με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και κυρίως την καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 15η θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς σε 38 παιχνίδια και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συνολικά μόλις 9 νίκες, 11 ισοπαλίες και 18 ήττες. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν καλό πρόσωπο με τα αποτελέσματα να μην παίζουν και τόσο σημαντικό ρόλο. Απουσίες: Τίμορ (μέσος),Ποβέδα (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σόρια, Νιόμ, Ετσέιτα, Σουάρεζ, Καμπάκο, Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλένια, Μάτα, Ουνάλ, Ροντρίγκεζ.    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet