SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΝΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑΣ 14/08

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς Προγνωστικά Premier League Αγγλίας 14/08

14 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Λιντς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Φαβορί στην αναμέτρηση οι “κόκκινοι διάβολοι” οι οποίοι θα παίξουν μπροστά σε κόσμο μετά από αρκετό καιρό. Από την άλλη ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα βάζει πάντα δύσκολα στους μεγάλους της κατηγορίας και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες με βάση τη λογική κρίνεται εξαιρετικό. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.65 
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μέτριες εμφανίσεις για την ομάδα του Σόλσκιερ στα φιλικά προετοιμασίας έχοντας δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις. Την περσινή σεζόν τερμάτισε εύκολα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Europa League όπου έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από τη Βιγιαρεάλ. Μεταγραφικά ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι με μεγαλύτερη απόδειξη η μεταγραφές των Σάντσο και Βαράν. Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος συνέτριψε εντός έδρας με 4-0 την Έβερτον, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Γκρίνγουντ και Φερνάντες. Απουσίες: Τέλες (αμυντικός), Λίντελεφ (αμυντικός), Ράσφορντ (επιθετικός), Καβάνι (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Μπισακά, Μαγκουάιρ, Βαράν, Πογκμπά, Φερνάντες, Μάτιτς, Τζέιμς, Ντιαλό, Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ.

ΛΙΝΤΣ

Κακές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας για την Λιντς και η οποία είχε σε 5 παιχνίδια 4 ήττες και μία μόλις ισοπαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Βιγιαρεάλ λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 2-2. Την περσινή σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για μία νίκη, τερματίζοντας στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 59 βαθμούς σε 38 παιχνίδια έχοντας συνολικά 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 15 ήττες. Απουσίες: Γιορέντε (αμυντικός), Φίρπο (αμυντικός), Σάκλετον (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μεσλιέ, Κοχ, Ντάλας,Κούπερ, Στράικ, Φόρσο, Φίλιπς, Ραφίνια, Κόστα, Ροντρίγκο, Ρόμπερτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet