SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΛΑΒΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 14/08

Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 14/08

14 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της La Liga με την Αλαβές να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 23.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Με πολλές απουσίες και καινούργιο προπονητή θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αν και φαβορί με βάση το σέτ των αποδόσεων, δεν θα έχει εύκολο βράδυ κόντρα στην ψυχωμένη και πολύ ανανεωμένη Αλάβές. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας και θέλουν να ξεκινήσουμε με όσο γίνεται καλύτερη εμφάνιση κόντρα στους “μαδριλένους”. Το στο 2,80 αν και εμπεριέχει πολύ ρίσκο, έχει λογική με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα της.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΑΒΕΣ

Δύο πολύ καλές εμφανίσεις έκανε η Αλαβές στα τελευταία δύο παιχνίδια της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κόντρα σε Λεβάντε και Αλ Νάρς επικρατώντας με 4-3 και 1-0 αντοίστοιχα. Όλοι εντός της ομάδας θέλουν να ξεχάσουν την περσινή σεζόν η οποία τους έφερε στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς μετά από 38 παιχνίδια τερματίζοντας το +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος θέλουν να έχουν καλύτερη μοίρα. Απόδειξη η μεταγραφική ενίσχυση που έγινε μέσα στο καλοκαίρι. Απουσίες: Εντιαγέ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Πατσέκο, Ντουάρτε, Λόπεθ, Έλι, Λεζούν, Μουνιόθ, Μέντεζ, Ριόχα, Μπούργκι, Χοσελού, Γκουιντέτι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος ανέλαβε μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ιταλός προπονητής έχει να λύσει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό των “μαδριλένων” οι οποίοι φαίνονται αποδεκατισμένοι μετά τις αποχωρήσεις τον Ράμος και Βαράν αλλά και τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Την περσινή σεζόν τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας συγκεντρώσει σε 38 παιχνίδια 84 βαθμούς με 25 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Ρεάλ έδωσε δύο φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Ρέιντζερς και Μίλαν μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία. Απουσίες: Οντριοθόλα (αμυντικός), Καρβαχάλ (αμυντικός), Μεντί (μέσος), Θεμπάγιος (μέσος), Κρος (μέσος). Αζάρ (μεσός). Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά, Μαρσέλο, Μιλιτάο, Νάτσο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ίσκο, Βινίσιους, Όντεγκααρντ, Ασένσιο, Μπενζεμά.    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet