SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 15/08

Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ Προγνωστικά Premier League 15/08

15 Αυγούστου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Premier League με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται την Γουέστ Χαμ.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Καλύτερη ομάδα η Γουέστ Χαμ η οποία όπως έδειξε και στα φιλικά προετοιμασίας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη οι “καρακάξες” έκαναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους ενώ έχουν και πολλές απουσίες για την πρεμιέρα. Το διπλό (2) στο 2.20 αξίζει το ρίσκο και θα προστεθεί στις οι επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Στην 12η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε πέρσι η Νιούκαστλ η οποία είχε σε 38 παιχνίδια 45 βαθμούς με 12 νίκες 9 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου είχε σχετικά καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες Βέβαια με μικρότερη δυναμική. Στην πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας της Νόριτς με 3-0. Απουσίες: Ντούμπραβκα (ΤΦ), Ντάμετ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γούντμαν, Λιούις, Κλαρκ, Φερνάντες, Αλμιρόν, Γουίλοκ, Μέρφι, Λόνγκσταφ, Μασιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 65 βαθμούς μετά από 38 παιχνίδια τερμάτισε η Γουέστ Χαμ η οποία εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από αρκετά χρόνια καθώς θα αγωνίζεται από την καινούργια σεζόν στο Europa League. Στα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παρέμεινε αήττητη σε 7 αναμετρήσεις με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Αταλάντα επικράτησε εντος εδρας με 2-0 με τα γκολ των Αντόνιο και Φορνάλς. Απουσίες: Μαζουακού (αμυντικός), Ογκμπόνα (αμυντικός), Λανζίνι (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Φορνάλς, Σούτσεκ, Ράις, Νομπλ, Μπενραχμά, Γιαρμολένκο, Αντόνιο    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet