SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑΣ 15/08

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά Premier League Αγγλίας 15/08

15 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Premier League με την Τότεναμ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Τότεναμ η οποία δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Κέιν και Εντομπελέ πού βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας. Από την άλλη οι “Πολίτες” περιμένω να αντιδράσουν μετά την ήττα κόντρα στη Λέστερ και το διπλό (2) στο 1.70 έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TOTENAM

Με νέο προπονητή στον πάγκο της Τότεναμ η οποία έφερε στο Λονδίνο τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο οποίος είχε μία επιτυχημένη πορεία στην Γούλβς. Στα φιλικά προετοιμασίας η Τότεναμ είχε σχετικά καλό πρόσωπο, παίζοντας όμως με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Η καλύτερη της εμφάνιση ήταν στην πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο την Αρσεναλ όπου επικράτησε με 1-0 με γκολ του Σον. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης το Goal-Goal έχει επιβεβαιωθεί 3 φορές. Απουσίες: Ρομέρο (αμυντικός), Εντομπελέ (αμυντικός), Κέιν(επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λορίς, Ρεγκιλόν, Ντόχερτι, Ρόντον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Λο Κέλσο, Γουίνκς, Ντ. Άλι, Σον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιεράνάτσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89ο λεπτό. Στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα είχε καλές εμφανίσεις έχοντας τρεις νίκες απέναντι σε Μπλάκπουλ, Μπάρνσλεϊ, και Πρέστον. Μεταγραφικά η απόκτηση του Γκρίλις από την Άστον Βίλα ήταν η πιο ηχηρή κίνηση του καλοκαιριού ο οποίος κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες. Απουσίες: Φόντεν,(μέσοε), Ντε Μπρόινε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς ,Ακέ, Ντίας, Φερναντίνιο, Ρόδρι, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ, Γκρίλις, Ζέσους.    
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet