SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΘΕΛΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 15/08

Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 15/08

15 Αυγούστου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της La Liga με την Θέλτα να υποδέχεται τη Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
 Ποιοτικότερη ομάδα Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία μετά το κενό που δημιουργούν αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Από την άλλη η Θέλτα αν και είχε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας είναι μία καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Κρατάμε το διπλό στο 2.00 καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΘΕΛΤΑ

Αήττητη στα τέσσερα φιλικά που έδωσε εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας η Θέλτα η οποία αντιμετώπισε βέβαια ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Πιο αναλυτικά είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε Γουλβς, Ζιλ Βιθεντε, Λεβάντε και Πάφο. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 53 βαθμούς σε 38 παιχνίδια έχοντας συνολικά 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες χάνονται σε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Αλβάρεζ, Μάγιο, Αραούχο, Χούνκα, Βαθκέθ, Τάπια, Μπαέθα, Σολάρι, Νολίτο, Σουάρεθ, Άσπας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μέτριες ως κακές οι εμφανίσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης στα φιλικά. Η ομάδα του Σιμεόνε είχε 3 ήττες και 2 νίκες σε 5 παιχνίδια με αντιπάλους τις Φέγενορντ, Κάντιθ, Βόλφσμπουργκ και Red Bull Σάλτσμπουργκ. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην κορυφή με 86 βαθμούς αφήνοντας στο -2 την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία την ακολουθούσε μέχρι το τέλος. Μεταγραφικά κινήθηκε σε ρηχά νερά διατηρώντας το βασικό κορμό της περασμένης σεζόν Απουσίες: Πάουλο(μέσος), Φέλιξ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Όμπλακ, Βρσάλικο, Τρίπιερ, Λόντι, Σάβιτς, Σαούλ, Ερέρα, Κόκε, Καράσκο, Γιορέντε, Σουάρεζ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet