SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 16/08

Βιγιαρεάλ - Γρανάδα Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 16/08

16 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της La Liga με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται τη Γρανάδα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες παρά τη μεγάλη διαφορά στο σετ των αποδόσεων. Η Βιγιαρεάλ ταλαιπωρείται από απουσίες ενώ αγωνίστηκε και για 120 λεπτά στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Τσέλσι. Aπό την άλλη Γρανάδα είχε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο Goal-Goal - 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πολύ καλή εικόνα παρά την απώλεια του τίτλου κόντρα στην Τσέλσι είχε η Βιγιαρεάλ η οποία κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης για την Τσέλσι ο Ζιγιέτ, με τον Μορένο να ισοφαριζει στο δεύτερο ημίχρονο μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ντία. Η παράταση δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα πέναλτι και την Τσέλσι να κερδίζει με 6-5.Στα φιλικά η Βιγιαρεαλ είχε μέτριες εμφανίσεις μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Απουσίες: Τσουκουέζε (μέσος),Παρέχο (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ασένχο, Κόστα, Αλμπιόλ, Μόρι, Εστουπινιάν, Κάσερες, Κοκελέν, Τριγκέρος, Γκόμεζ, Αλκάθερ, Μορένο.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις για την Γρανάδα η οποία μετράει τρεις σερί νίκες στα τελευταία τρία φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Μάλαγα, Μπόρνμουθ και Λινάρες. Την περσινή σεζόν αγωνιζόμενη και στην Ευρώπη είχε επιβαρυμένο πρόγραμμα για το ρόστερ της και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη επτάδα μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συνολικά σε 38 παιχνίδια συγκέντρωσε 46 βαθμούς με 13 νίκες, 7 ισοπαλίες και 18 ήττες. Απουσίες: Λοζάνο (αμυντικός), Μπρισέ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλβα, Σάντσεζ, Ντουάρτε, Φουλκέ, Νέβα, Μοντόρο, Μίγια, Πουέρτας, Ματσίς, Μολίνα, Σουάρεζ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet