SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 17/08

Σάλτσμπουργκ - Μπρόντμπι Προγνωστικά Champions League 17/08

17 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με τη Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται την Μπρόντμπι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Μπρόντμπι η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θελουν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση. Οι τιμές στον άσο βρίσκονται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για αυτό και εμείς θα πάμε στα πολλά γκολ με το Over 3,5 να βρίσκεται στο 2.20 και να κρίνεται εξαιρετικό.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και φιλικά προετοιμασίας προέρχεται η Σάλτσμπουργκ η οποία έχει κάνει ως τώρα το τρία στα τρία στην Αυστριακή Λίγκα βρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τελευταίο παιχνίδι της εκτός έδρας με αντίπαλο την Αντμίρα επικράτησε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Αντάμου στο 82ο λεπτο. Βαθμολογικά βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες και συντελεστή τερμάτων 12-2. Απουσίες: Βαλλτσί (αμυντικός), Σέκου (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Κόχν, Κρίστενσεν, Σολέτ, Γοούντερ, Ουλμερ, Σούσικ, Καμαρά, Σειντάρ, Ααρονσον, Σένκο, Αμπεγιέμι.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Μπρόντμπι η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για το πρωτάθλημα χωρίς να θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο. Στο τελευταίο παιχνίδι της με αντίπαλο την Νόρτσελαντ εντός έδρας ηττήθηκε με 1-0, κατρακυλώντας στην 10η θέση του πρωταθλήματος με μόλις τρεις βαθμούς μετά από πέντε αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ταλανίζεται από την πανδημία έχοντας πάρα πολλές απουσίες κυρίως βασικών ποδοσφαιριστών. Απουσίες: Τόμπιας (αμυντικός). Καππίς (μέσος), Γρεέβε (μέσος), Ράντοβιτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Χερμάνες, Μάξο, Τιεσέμπε, Μπραους, Φρεντουπ, Σιλμανέ, Μεσσά, Ουρίμπε, Χερμούντ, Κορφού, Πάβλοβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet