SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 17/08

Σέριφ Τίρασπολ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προγνωστικά Champions League 17/08

17 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Σέριφ Τίρασπολ να υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται αμφότερες από καλές εμφανίσεις. Οι Μολδαβοί επικράτησαν του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 παίρνοντας την πρόκριση, ενώ από την άλλη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέκλεισε την Λέγκια Βαρσοβίας σε διπλά παιχνίδια. Παρά το μικρό προβάδισμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει επικίνδυνη γιαυτό και εμείς θα πάμε σε στοίχημα με τα γκολ. Και οι δύο σκοράρουν με μεγάλη ευκολία και το Goal-Goal στο 1,90 αξίζει το ρίσκο.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Σερίφ η οποία μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τελευταίο παιχνίδι της αυτό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας όπου επικράτησε με 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 στη Σερβία πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Εντός συνόρων μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου πλέον βρίσκεται στην 5η θέση μετά από 6 αγωνιστικές έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρώντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Σελαρντίνι, Άντο, Αρμπελόα, Βελουσοβ, Καστενέγκα, Κοστάντζα, Ντάγκο, Χερνίγκουε, Πεδρο, Ράντζεβιτς, Ζαπάτα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Σε καλή κατάσταση η Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οποία μετά την πρόκριση κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε και εντός συνόρων της Γκορίτσα με 1-0 για το πρωτάθλημα παραμένοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια έχοντας συνολικά δύο νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Η Ευρωπαϊκή της πορεία ξεκίνησε στις αρχές Ιουλιου, όπου απέκλεισε την Βαλόυρ και την Ομόνοια με 4 νίκες με την διαφορά ποιότητας των ομαδων να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της τρεις φορές. Απουσίες: Λαουρτίσεν (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς, Σουτάλο, Κέβιν, Πέριτς, Μουνταντζέ, Γιάκιτς, Ματζέρ, Μπουλάτ, Καστάντι, Κόπ, Μενάλο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet