SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΛΜΕ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 17/08

Μάλμε - Λουντογκόρετς Προγνωστικά Champions League 17/08

18 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με τη Μάλμε να υποδέχεται την Λουντογκόρετς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Μάλμε η οποία παρά την ήττα από την Γκετεμποργκ για το πρωτάθλημα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετα την σπουδαία πρόκριση απέναντι στους Ρέιντζερς. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λουντογκόρετς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό χρειάστηκε τύχη για να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι εχουν την ποιότητα να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση και ο άσος (1) στο 1.90 μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΛΜΕ

Εντός έδρας ήττα από την Γκέτεμποργκ γνώρισαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν και προηγήθηκαν από το 7ο λεπτό της αναμέτρησης δεν κατάφεραν στη συνέχεια να διατηρήσουν το προβάδισμα, γνωρίζοντας την ήττα εν τέλει με 3-2. Στον 2ο προκριματικό απέκλεισαν σε διπλά παιχνίδια τους Ρέιντζερς κάνοντας δύο νίκες με σκορ 2-1. Στο τελευταίο παιχνίδι στη Σκωτία και παρότι βρέθηκαν νωρίς από το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ, ανέβασαν την απόδοση της στην επανάληψη και με κορυφαίο τον Τσόλακ που σημείωσε δύο τέρματα πηραν την προκριση. Απουσίες: Κνούντσεν (αμυντικός), Μπόνκε (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Νταχίλ, Αχμέντοβιτς, Νίλσεν, Λάρσον, Μπατζιμο, Κριστιανσεν, Ριμπ, Μπεργκέτ, Πένα, Τσόλακ, Μπιρνάσεβιτς.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και στην Ευρώπη η Λουντογκόρετς η οποία κατάφερε να αποκλείσει τον περασμένο γύρο τον Ολυμπιακό φτάνοντας στο δεύτερο παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. Εντός συνόρων μετά από δύο αγωνιστικές έχει δύο νίκες έχοντας σκοράρει έξι φορές ενώ είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι της με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 επικράτησε εντός έδρας με 3-0 Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Σισίνιο ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ. Απουσίες: Ντεσποτόφ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Καχίνια, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιγιάκοφ,Ολιβέιρα, Γκονκάλβες, Μπάρτζι, Τεκρετέι, Σωτηρίου, Μάνου.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet