SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΛΤΙΚ - ΑΛΚΜΑΑΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 18/08

Σέλτικ - Αλκμααρ Προγνωστικά Europa League 18/08

18 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa League με την Σέλτικ να υποδέχεται την Αλκμααρ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Σέλτικ να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Από την άλλη η Αλκμάαρ ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική και ψάχνει αντίδραση μέσω του Europa League. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και θα ρισκάρουμε στο Goal-Goal σε απόδοση 1.60
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΛΤΙΚ

Από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και προκριματικά Europa League προέρχεται η Σέλτικ η οποία μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Χαρτς έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοση της, καταφέρνοντας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League με δύο νίκες απέναντι στην Γιάμπλονετς. Εντός συνόρων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Χαρτς παίρνοντας το εισητηριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Χαρτ, Ράλστον, Βέλς, Σταρτιφιέ, Τέιλορ, Τουρμπουλ, Μακγκρέγκορ, Ρόγιτς, Φόρεστ, Φορουχάτσι, Έντουαρντ.

ΑΛΚΜΑΑΡ

Απρόσμενη ήττα γνώρισαν οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Βάαλβαϊκ.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης Σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κράμερ με την Άλκμααρ να πιέζει ασφυκτικά στην επανάληψη χωρίς να καταφέρνει να μετουσιώσει καμία από τις 19 συνολικά ευκαιρίες που είχε σε γκολ. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε καλή καλή εικόνα απέναντι σε ομάδες με ποιότητα όπως η Σοσιεδάδ, η Τορίνο και η Αντερλεχτ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Βερλουστ, Μάρτινς, Ντε Βίχτ, Λετσέχτ, Κλασιέ, Οόστινγκ, Σουγκαβάρα, Ρειτζέντερς, Γκούνμουσον, Κάρλσον, Αμπουμπακάρ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet