SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΤΒΕΡΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 19/08

Ομόνοια - Αντβέρπ Προγνωστικά Europa League 19/08

19 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa League με την Ομόνοια να υποδέχεται την Αντβέρπ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε στο “ΓΣΠ” με τους είπε γηπεδούχους να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση κόντρα στη Φλόρα και την Αντβέρπ να εμφανίζεται πάντα καλύτερη εκτός έδρας. Το Goal-Goal βρίσκεται στο 1.90 και μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην επόμενη φάση του Europa League πέρασε η Ομόνοια, η οποία παρά την ήττα στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Φλόρα, κατάφερε να προκριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει εντός έδρας με 1-0 με γκολ του Τζιώνη. Η ευρωπαϊκή της περιπέτεια ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου αντιμετωπίζοντας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Λανγκ, Παναγιώτου, Γκεράρντο, Σέλου, Μπαουτερ, Ντισκέρουντ, Γκόμεζ, Τζιώνης, Λοΐζου, Κακουλλής.

ΑΝΤΒΕΡΠ

Με τρεις εμφανίσεις έως τώρα και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σε τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα του Βελγίου, μετράνε δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σαρλερουά εκτός έδρας, κατάφεραν να αποσπάσουν σπουδαίο βαθμό,κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκαν με τον Φίσερ, με τη Σαρλερουά να εκμεταλλεύεται μία αμυντική απροσεξία και να ισοφαρίζει λγο μετά το 60’. Βαθμολογικά η Αντβέρπ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος μετά από 4 αγωνιστικές. έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μπουτέζ, Σέσκ, Μπουτά, Ντε Λίατ, Μπατάλιε, Γιουσούφ, Βερστάντε, Μπένσον, Γκέρκενς, Φίσερ, Φρέι

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet