SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΤΙΣ - ΚΑΝΤΙΘ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 20/08

Μπέτις - Κάντιθ Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 20/08

20 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία με την Μπέτις υποδέχεται την Κάντιθ .Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες δεν ξεκίνησαν καλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική. Αμφότερες θα έχουν αρκετές απουσίες και περιμένουμε ένα παιχνίδι ισορροπημένο και χωρίς πολλά ρίσκα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΤΙΣ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Μπέτις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τη Μαγιόρκα εκτός έδρας. Οι “νεοφώτιστοι” κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολιβάν, με την Μπέτις να βρίσκει την ισοφάριση στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60’. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες από την ομάδα της Ανδαλουσίας το ισόπαλο 1-1 έμεινε ως το τέλος. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε μέτρια εικόνα, έχοντας σε τέσσερα παιχνίδια δύο νίκες και δύο ήττες. Απουσίες: Μορένο (αμυντικός), Μπάρτα (αμυντικός), Λάινεθ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπράβο, Μιράντα, Μοντόγια, Ρουίθ, Σαμπαλί, Καρβάλιο, Καμαράσα, Σάντσεθ, Χοακίν,Φεκίρ, Μορόν.

ΚΑΝΤΙΘ

Δεν τα κατάφερε η Κάντιθ στην πρεμιέρα εντός έδρας με αντίπαλο τη Λεβάντε παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Μοράλες με την Κάντίθ να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σώζοντας τον ένα βαθμό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας, έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες έχοντας δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Απουσίες: Αρσαμέντια (αμυντικός), Μάρι (μέσος), Γκαρίδο (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Λεντέσμα, Φάλι, Χαρογιάν, Καρσελέν, Ακαπό, Καλδερόν, Φερνάντεθ, Μάλμπασιτς, Σάντσεζ, Νεγκρέδο, Λοζάνο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet