SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΡΕΣΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LIGUE 1 20/08

Μπρεστ - Παρί Σεν-Ζερμέν Προγνωστικά Ligue 1 20/08

20 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 με την Μπρεστ να υποδέχεται την Παρί Σεν-Ζερμέν.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες, παρά τις πολλές απουσίες των “Παριζιάνων”. Βάση προϊστορίας στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε αρκετά γκολ, με το over 3.5 στο 2.00 να εμπνέει εμπιστοσύνη καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΕΣΤ

Δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράνε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν σπουδαίους βαθμούς απέναντι σε Λυών και Ρεν παίζοντας αρκετά αμυντικά και για περίπου 90 λεπτά πίσω από την μπάλα. Την περσινή σεζόν η Μπρεστ τερμάτισε στην 17η θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς γλυτώνοντας τον υποβιβασμό την τελευταία κυριολεκτικά αγωνιστική, τερματίζοντας ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Απουσίες: Μπελκεντά (μέσος), Λάνσέ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπιζότ, Περιέ, Σαρντονέτ, Βράσσιερ, Ούρομεν, Εμπόκ, Μαγκνέτι, Χονοράτ, Φαβιέρ, Καρντόνα, Μουνιέ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σε τρομερή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετά την ήττα στον τελικό του σούπερ καπ απέναντι στη Λιλ, έχουν πεισμώσει κάνοντας δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τις Τρουά και Στρασβούργο. Στο τελευταίο παιχνίδι τους εντός έδρας με το Στρασβούργο επικράτησαν με 4-2, κάνοντας επίδειξη δύναμης κυρίως στο πρώτο μέρος. Η μεταγραφή του Μέσι γέμισε ενθουσιασμό τις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του champions league και την επιστροφή στην κορυφή εντός συνόρων. Απουσίες: Μπερνάρντ (αμυντικός), Ράμος (αμυντικός), Μέσι (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Χακίμι, Κέχλερ, Ντινα, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ντράχτλερ, Ικάρντι, Εμπαπέ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet