SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 21/08

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Γερμανίας 21/08

21 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν,να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Με ισοπαλια ξεκίνησαν στην πρεμιέρα και οι δύο ομάδες οι οποίες δείχνουν ακόμα σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση. Βάση προϊστορίας περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα και το συνδυαστικό, G/G & Over 2.5 στο 1,80 κρίνεται εξαιρετικό.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Μέτρια εμφάνιση για την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λεβερκούζεν να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα και τον τελικό 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Γερμανίας επικράτησε άνετα της Λοκομοτίβ Λειψίας με 3-0 περνώντας στην επόμενη φάση του θεσμού. Απουσίες: Ταπσομπά (αμυντικός), Μπελαράμπι (μέσος), Αλάριο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Σίνγκραβεν, Μενσά, Ντιαμπί, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Παουλίνιο,Βιρτ, Αμίρι, Παλάσιος, Σικ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αντάξια των προσδοκιών εμφανίστηκε η Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Τα “πουλάρια’ ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Πλέα, με τους “βαυαρούς” να ισοφαρίζουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Λεβαντόφσκι.Το τελικό 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις απέλπιδες προσπάθειες και των δύο ομάδων να πάρουν το τρίποντο. Στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Καιζεσλαουτεν η Λεβερκούζεν είχε πολύ καλή εικόνα μετρώντας 4 νίκες σε παιχνίδια. Απουσίες: Ντουκουρέ (αμυντικός), Μπενσεμπαϊνί (αμυντικός), Εμπόλο (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σόμερ, Γιάντσκε, Ελβέντι, Λάινερ, Νετς, Βολφ, Μπένετς, Νόιχαους, Τουράμ, Στιντλ, Πλεά.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet