SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟΡΙΝΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑΣ 21/08

Τορίνο - Αταλάντα Προγνωστικά Serie A Ιταλίας 21/08

21 Αυγούστου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Τορίνο να υποδέχεται την Αταλάντα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Αταλάντα η οποία όμως έχει πάρα πολλές απουσίες. Στον αντίποδα η Τορίνο, εντός έδρας μεταμορφώνονται πάντα προς το καλύτερο και το σενάριο να δούμε γκολ και θεαμα στην αναμέτρηση έχει πιθανοτητες επαληθευσης. Κρατάμε το Goal-Goal - 1,60
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΡΙΝΟ

Στα πέναλτι κατάφερε να προκριθεί η Τορίνο η οποία αντιμετώπιζε για το κύπελλο Ιταλίας την Kρεμονέζε. Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη με σκορ 0-0 και τους φιλοξενούμενους μάλιστα να παίζουν και με παίκτη λιγότερο από το 63ο λεπτό. Στην παράταση η Τορίνο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έχασε πέναλτι με τον Μαντραγόρα, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι. Σε τέσσερα φιλικά που έδωσαν οι γηπεδούχοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχαν κακές εμφανίσεις, με δύο ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Απουσίες: Ζάζα (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σιρίγκου, Ροντρίγκεζ, Βοϊβόντα, Μπρέμπερ, Μαντραγκόρα, Ρινκόν, Λούκιτς, Βέρντι, Μπαζέλι, Σανάμπρια, Μπελότι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η Αταλάντα η οποία δεν θα έχει στη διάθεσή της 5 βασικούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Γκασπερίνι δεν είχε καθόλου καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας ενώ έχει αλλάξει και πάρα πολύ όσον αφορά το ρόστερ της. Η περσινή σεζόν ήταν μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών με την Αταλάντα να τερματίζει στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 78 βαθμούς σε 38 παιχνίδια εξασφαλίζοντας μία θέση στο Champions League της φετινής σεζόν. Απουσίες: Χάτεμπουρ (αμυντικός), Ντε Ρον (μέσοε), Μίραντσουκ (μέσος),Φρόιλερ (μέσος), Ζαπάτα (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σπορτιέλο, Παλομίνο, Γκόζενς, Καλντάρα, Τζιμσίτι, Ντ’Αλεσάντρο, Πεσίνα, Πάσαλιτς, Μαλινόφσκι, Ίλισιτς, Μουριέλ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet