ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑΣ 21/08

Ουντινέζε - Γιουβέντους Προγνωστικά Serie A Ιταλίας 21/08

22 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Serie A με την Ουντινέζε να υποδέχεται την Γιουβέντους. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Γιουβέντους, η οποία όμως δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει το μηδέν στα παιχνίδια της. Από την άλλη η Ουντινέζε είχε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας και το σενάριο να βρει τουλάχιστον ένα γκολ εντός έδρας έχει πιθανότητες επαλήθευσης. Κρατάμε το Goal-Goal σε απόδοση 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OYNTINEZE

Καλές εμφανίσεις έκαναν οι γηπεδούχοι στα φιλικά προετοιμασίας, με τα αποτελέσματα βέβαια να μην τους δικαιώνουν, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες σε 4 αναμετρήσεις. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν για το κύπελλο Ιταλίας με αντίπαλο την Άσκολι,κατάφεραν να πάρουν εύκολη πρόκριση με 3-1, με την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι μεγάλη. Την περσινή σεζόν η Ουντινέζε τερμάτισε στην 14η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Απουσίες: Γιάγιαλο (μέσος), Νεστορόφσκι (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σκουφέτ, Οπόκου, Μπονιφάτσι, Λάρσεν, Ουβεγιάν, Μακενγκό, Κόστα, Σάμαρτζιτς, Ντεουλοφέου, Γιορέντε, Φορεστιέρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Την επιστροφή στην κορυφή της Serie A ψάχνει η Γιουβέντους μετά την περσινή απώλεια του τίτλου. Πλέον στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθεται ο Μάσιμο Αλέγκρι όποιος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στην ομάδα του Ιταλικού βορρά. Στα φιλικά που έδωσε η Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε καλή εικόνα αν εξαιρέσεις το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα όπου ηττήθηκε με 3-0. Στην πρόβα τζενεράλε αντιμετώπισε την Αταλάντα, την οποία και κέρδισε με 3-1 εντός έδρας έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Μπερναρντέσκι και Ντιμπάλα. Απουσίες: ΜακΚένι (μέσος), Ραμπιό (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Στσέσνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ντανίλο, Ακέ, Ράμσεϊ, Κουλουσέφσκι, Μπερναρντέσκι, Μοράτα.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet