SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑΣ 21/08

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά Premier League Αγγλίας 21/08

22 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ με την Σαουθάμπτον να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μία σκληροτράχηλη εντός έδρας ομάδα. Η άμυνα των “κόκκινων διαβόλων” δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το Goal-Goal στο 1,70 μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Έβερτον για τα “σφυριά”,τα οποία είχαν κάκιστη αγωνιστική συμπεριφορά σε όλο το 90λεπτο. Αν και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, στην επανάληψη δέχτηκαν τρία γκολ από το 47΄ μέχρι το 81’ με το τελικό 3-1 να τους αφήνει με αδεια χέρια. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο,σε τέσσερα παιχνίδια είχαν τρεις νίκες και μία ήττα απέναντι σε ομάδες όπως η Μπιλμπάο, η Λεβάντε, η Σουόνσι και η Κάρντιφ. Απουσίες: Σμόλμποουν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: ΜακΚάρθι, Μπέντναρεκ, Στέφενς, Πίτερ, Σαλισού, Τζενεπό, Γ. Πράουζ, Ρομέου, Γουόλκοτ, Τέλα, Άνταμς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα για την ομάδα του Σόλσκιερ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 5-1 της Λιντς. Το 1-0 έκανε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φερνάντες ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε χατ-τρικ με άλλα δύο γκολ στο 54’ και το 60’.Το μόνο που κατάφερε η Λιντς ήταν να μειώσει σε 1-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε τέσσερα φιλικά έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε ομάδες όπως η Έβερτον, η ΚΠΡ, η Ντέρμπι και Μπέντφορντ. Απουσίες: Τέλες (αμυντικός), Βαράν (αμυντικός), Καβάνι (επιθετικός), Ράσφορντ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Σο, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Πογκμπά, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet