SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑΣ 23/08

Γουέστ Χαμ - Λέστερ Προγνωστικά Premier League Αγγλίας 23/08

23 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Premier League με την Γουέστ Χαμ να υποδέχεται την Λέστερ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες παίζουν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε γκολ και από τις δύο με το Goal-Goal στο 1.60 να μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας της Νιούκαστλ με 4-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, με 6 γκολ και πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στα φιλικά προετοιμασίας ήταν αρκετά συγκεντρωμένη παραμένοντας αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 65 βαθμούς εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Απουσίες: Μαζουακού (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Φρέντερικς, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Φορνάλς, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Μπενραχμά, Αντόνιο.

ΛΕΣΤΕΡ

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι “Αλεπούδες” οι οποίες μετά την κατάκτηση του Super Cup Αγγλίας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γούλβς ξεκινώντας έτσι με τους καλύτερους οιωνούς την νέα σεζόν. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Βάρντι μετά από εξαιρετική πάσα του Περέιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτησίας και διοργάνωσης μετράνε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Απουσίες: Φοφανά (αμυντικός), Έβανς (αμυντικός), Μεντί (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ, Περέιρα, Καστάν, Τόμας, Βέστεργκαρντ, Αμαρτέι, Αλμπράιτον,Τίλεμανς, Μάντισον, Βάρντι, Ιχεανάτσο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet