SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΘΕΛΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 23/08

Οσασούνα - Θέλτα Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 23/08

23 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία με την Οσασούνα να υποδέχεται την Θέλτα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 23.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Η καλύτερη ομάδα η Θέλτα η οποία στάθηκε άτυχη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Οσασούνα δεν είχε καλή εικόνα κόντρα στην Εσπανιόλ ενώ είναι μία ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Το διπλό της Θέλτα με κάλυψη στην ισοπαλία αξίζει το ρίσκο και δεν περνά απαρατήρητο. Επιλογή στην αναμέτρηση το  2 DNB στο 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Οσασουνα η οποία αντιμετώπιζε την νεοφώτιστη Εσπανιόλ. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρο με σκληρές μονομαχίες. Στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα της Παμπλόνα είχε καλές εμφανίσεις έχοντας σε 6 παιχνίδια. 5 νίκες και μία ήττα. Την περσινή σεζόν κατάφερνε τερματίσει στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς σε 38 παιχνίδια με 11 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες. Απουσίες: Ερνάντεζ (αμυντικός), Ιμπάνιεθ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ερέρα, Γκαρσία, Ραμάλιο, Γκαρσία, Τόρο, Μονκαγιόλα, Μπράσανατς, Μπάρχα, Μαρτίνεθ, Αβίλα, Μπούντιμιρ.

ΘΕΛΤΑ

Εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε η Θέλτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Η ομάδα του Βίγκο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης στην επανάληψη ισοφάρισε με τον Άσπας στο 59΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα μία αδράνεια στην άμυνα της Θέλτα, έδωσε την ευκαιρία στον Κορέα να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να χαρίζει το τρίποντο στους “ροχιμπλάνκος”. Οι φιλοξενούμενοι στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είχαν καλές εμφανίσεις μετρώντας σε τέσσερα παιχνίδια τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Μάγιο (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Μπλάνκο, Αραούχο, Γκαλάν, Βάθκεθ, Τάπια, Μπελτράν, Μπαέθα, Γιόκουσλου, Σολάρι,, Σουάρεθ, Άσπας.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet