SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 24/08

Φερεντσβάρος - Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά Champions League 24/08

24 Αυγούστου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Φερεντσβάρος να υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 2-3. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Καλύτερη ομάδα η Γιούνγκ Μπόις όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, κάτι που κάνει αρκετά δύσκολο το σενάριο της πρόκρισης. Περιμένω τους Ελβετούς να μπουν αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα να πάρουν την νίκη. Ποντάρισμα στο διπλό της Γιούνγκ Μπόις σε απόδοση 2.07
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Συνεχίζει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα η Φερεντσβάρος η οποία εντός συνόρων τα πηγαίνει εξαιρετικά όμως στην Ευρώπη τα πράγματα έχουν ζορίσει. Στο παιχνίδι κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις αν και κατάφερε να προηγηθεί από το 14ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια υπέπεσε σε αρκετά αμυντικά λάθη με το τελικό 3-2 να μην της αφήνει πολλά περιθώρια όσον αφορά την πρόκρηση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει οι δύο νίκες και τρεις ήττες, με το over 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί τρεις φορές. Απουσίες :Ντβάλι (αμυντικός), Ιγκόρ (μέσος), Τοκμάκ (επιθετικός), Σίγκερ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντιμπόυζλ, Γουίνγκο, Μπλαζίκ, Κοβάσεβιτς, Μποτκα, Λαιμπούνι, Καχαράτιν, Σομάλια, Ουζούνι, Μπόλι, Ζιβκοβ.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Σπουδαίο διπλό για την Γιούνγκ Μπόις στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει ένα αποτέλεσμα που της δίνει προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Εντός συνόρων δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, με τελευταίο παιχνίδι να είναι για το κύπελλο στις 14 Αυγούστου, κόντρα στην Λιττάο όπου επικράτησε με 4-1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Απουσίες: Λάουπερ (μέσος), Χέφτι (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Φαιβρέ, Ματσέιρας, Καμαρά, Λαουπέρ, Φελόφτ, Φανσάζτ, Σιέρο, Σπιελμαν, Ελια, Κάνγκα, Ράιντερ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet