SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 25/08

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μονακό Προγνωστικά Champions League 25/08

25 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League με την Σαχτάρ Ντόνετσκ να υποδέχεται τη Μονακό. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-0. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη η αποστολή της Μονακό η οποία μετά το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Ουκρανοί κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και μένει να φανεί αν μπορούν να αντέξουν στην πίεση των Γάλλων. Επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ στην αναμέτρηση για αυτό και θα ρισκάρουμε στο Over 2.5 - 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και προκριματικά Champions League προέρχονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετά το 1-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Μονακό, επικράτησαν και της Τσερνομόρετς Οδησσού για το πρωτάθλημα στην Ουκρανία, φτάνοντας τους 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Στο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό είχαν εξαιρετική εικόνα και πήραν προβάδισμα χάρη στο γκολ του Πεντρίνιο από το πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως το Over 2.5 στα τελευταία 5 παιχνίδια τους έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πιάτοφ, Κολοπίανγκα, Κριστόφ, Ματβιένκο, Ισμαΐλ, Στεπανένκο, Μάρλος, Πάτρικ, Σουντακόφ, Μουντικ, Σικάν.

ΜΟΝΑΚΟ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια τους σε Ευρώπη και πρωτάθλημα έχουν οι “Μονεγάσκοι” οι οποίοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα. Μετά την ήττα με 1-0 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας, ηττήθηκαν και από τη Λανς με 2-0 παραμένοντας έτσι με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές για το Σαμπιονά. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια της με το Over 2,5 έχει έρθει τρεις φορές. Απουσίες: Λεκοντέ (ΤΦ). Πιθανή ενδεκάδα: Νουμπέλ, Ντιασί, Σίντλε, Μπαντσίλε, Χερνίκουε, Μάρτινς, Τουαμεντί, Φοφανά, Γκολοβίν, Μπεν Γεντέρ, Βόλαντ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet