ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EFL CUP 25/08

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ Προγνωστικά EFL Cup 25/08

25 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τους 32 του EFL Cup στην Αγγλία, με την Γουέστ Μπρομ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολη αποστολή της Άρσεναλ η οποία θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Το επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, με το Goal-Goal στο 1.80 να προστίθεται στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα 5 παιχνίδια τους έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ έχουν με τρεις νίκες και μια ισοπαλία απέναντι σε Λούτον,Μίλγουολ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπλάκμπερν. Βαθμολογικά βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς μαζι με την Φούλαμ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Τζόνστοουν, Οσέα, Μπαρτλει, Κλάρκ, Φουρλογκ, Λιβενμόρε, Μοράτ, Τάουνσεντ, Ρόμπινσον, Φίλιπς, Γκράντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Χτυπημένη από την πανδημία η Άρσεναλ η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League με αντιπάλους τις Μπρέντφορντ και Τσέλσι γνώρισε ισάριθμες ήττες κάνοντας πολύ κακές εμφανίσεις. Βαθμολογικά όπως είναι λογικό βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς ενώ δεν έχει σκοράρει ούτε τέρμα έως τώρα. Απουσίες: Μπεγερίν (αμυντικός), Γκάμπριελ (αμυντικός), Τομάς (μέσος), Λακαζέτ (επιθετικός), Ομπαμεγιάνγκ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λένο, Μαρί, Κολασίνατς, Σοάρες, Τσέιμπερς, Ταβάρες, Τζάκα, Έντεγκαρντ, Γουίλιαν, Πεπέ, Ενκετιά.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet