SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΕΡ ΣΕΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 26/08

Ανόρθωση - Χάποελ Μπίερ Σέβα Προγνωστικά Europa conference League 26/08

26 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League, με την Ανόρθωση να υποδέχεται την Χάποελ Μπίερ Σέβα. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 0-0. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση έχει η Ανόρθωση η οποία στάθηκε καλά στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ και από ατυχία δεν πήρε το τρίποντο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και σε καλή κατάσταση, μακριά από την έδρα τους δυσκολεύονται αρκετά. Ποντάρισμα στο διπλό (2) σε απόδοση 2,05
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Άτυχη στάθηκε η Ανόρθωση στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, χάνοντας πολλές ευκαιρίες κυρίως στο 2ο ημίχρονο για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Στα προκριματικά του Europa League αποκλείστηκε από την Ραπίντ Βιέννης με μία νίκη και μία ήττα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στα προκριματικά του Europa conference League. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα με μοναδικό επίσημο παιχνίδι να είναι ο τελικός του Super Cup όπου η Ανόρθωση γνώρισε την ήττα στα πέναλτι με αντίπαλο την Ομόνοια χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λόρια, Αρατζούρι, Ρισβάνης, Χαμπρατζού, Κορέιρα, Ποποβιτς, Αρτυματάς, Χουζμπάουερ, Ντέλετιτς, Χριστοδούλου, Λαφερτι.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΕΡ ΣΕΒΑ

Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι Ισραηλινοί οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στα προκριματικά του Europa conference League έχουν αποκλείσει τις Αρντά και Σλασκ, στους προηγούμενους προκριματικούς κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις κυρίως εντός έδρας. Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα με τους φιλοξενούμενους να έχουν δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι αυτό για το κύπελλο πριν από λίγες ημέρες, όπου κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση στα πέναλτι με αντίπαλο την Χαποέλ Χάιφα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Χαρούς, Βιτόρ, Τιμπί, Ελχαμπέντ, Αντάντιντ, Μπαρέιρο, Πετρούτσι, Μίτζα, Σαφούρι, Ανσάντ, Γεχεκσέν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet