SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΙΕΚΑ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 26/08

Ριέκα - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Europa conference League 26/08

26 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa conference League με τον με την Ριέκα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Ριέκα να είναι μία υπολογίσιμη δύναμη όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπει δυνατά για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΙΕΚΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Ριέκα η οποία μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικράτησε για το πρωτάθλημα της Σιμπένικ με 2-1 ανεβαίνοντας πλέον στην 5η θέση με 10 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και στο -3 από την κορυφή. Η ευρωπαϊκή της περιπέτειας ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου, όπου απέκλεισε σε διπλά παιχνίδια τις Γκζίρα και Χιμπέρνιαν φτάνοντας έτσι μία ανάσα από τους ομίλους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με το goal-goal να έχει επιβεβαιωθεί 4 φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πρσκάλο, Κρέσιτς, Βελκόφσκι, Τομεμπάκ, Γκλέσκι, Αμπρέμ, Στάνιτς, Πάβιτς, Μούριτς, Αμπάς, Ομπρεγκον.

ΠΑΟΚ

Με την πλάτη στον τοίχο ο “δικέφαλος του βορρά’ ο οποίος έκανε μία μέτρια εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι,καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μένοντας ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση. Στο προηγούμενο προκριματικό κατάφερε να αποκλείσει την Ιρλανδική Μποεμιανς με μία νίκη και μία ήττα έχοντας πάλι κακή εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις μία φορά. Απουσίες: Ολιβέιρα (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβάμπ, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet