SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/08

Βαλένθια - Αλαβές Προγνωστικά La Liga Ισπανίας 27/08

27 Αυγούστου 2021 - 00:05
 Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία με την Βαλένθια να υποδέχεται την Αλαβές. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 23.15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν αήττητοι μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Από την άλλη Αλαβές είναι φανερό πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Ποντάρισμα στον άσο της Βαλένθια σε απόδοση 1,85
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μία νίκη και μία ισοπαλία μετράει ως τώρα μετά από δύο αγωνιστικές η ομάδα του Μπορδαλάς, έχοντας επικρατήσει στην πρεμιέρα της Χετάφε με 1-0 και μένοντας ισόπαλοι στην έδρα της Γρανάδα τη 2η αγωνιστική. Η εικόνα των “νυχτερίδων” στον αγωνιστικό χώρο έχει αλλάξει και αυτό είναι φανερό. Ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να βάλει καινούργια πράγματα και αυτοματισμούς στην ομάδα και αυτό αρχίζει σιγά-σιγά να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Βαλένθια μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Απουσίες: Ντομενεκ (TΦ), Πιτσίνι (αμυντικός), Μούσα (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Σίλεσεν, Αλδερέτε, Ντιακαμπί, Κορέια, Σόλερ, Τσέρισεφ, Βαγέχο, Γκέντες, Ράτσιτς, Γκόμεζ, Ουαταρά.

ΑΛΑΒΕΣ

Άσχημα έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Αλαβές η οποία μετράει δύο σερί νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και Μαγιόρκα. Στην πρεμιέρα κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια, με το 4-1 να αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση. Στο δεύτερο παιχνίδι με την “νεοφώτιστη” Μαγιόρκα και πάλι εντός έδρας, οι δικαιολογίες είναι ελάχιστες με την Αλαβές να εμφανίζεται κατώτερη των προσδοκιών και δίκαια να χάνει με 1-0. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πατσέκο, Λαγκουάρντια, Ντουάρτε, Γκαρσία, Ίσαακ, Πίνα, Μαρτίν, Ριόχα, Γκαρσία, Πελίστρι, Χοσέλου.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet