SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 27/08

Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Γερμανίας 27/08

27 Αυγούστου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Χόφενχαϊμ.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ και θα έχουν και πάρα πολλές απουσίες. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Over 3.5 σε απόδοση 1,90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Μετά την απώλεια του πρώτο τίτλο της χρονιάς στον τελικό του Σούπερ καπ από την Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα από την Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 2-1 μένοντας έτσι στους 3 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκίλφο για τους γηπεδουχους και το 2-0 εγινε με την έναρξη της επανάληψης. Το μόνο που κατάφερε η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει λίγα λεπτά αργότερα για το τελικό 2-1. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες με το over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί και τις πέντε φορές. Απουσίες: Κουλιμπαλί (αμυντικός), Ζαγκαντού (αμυντικός), Μονιέ (αμυντικός), Σμέλτσερ (αμυντικός), Αζάρ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπίρκιν, Κάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Σουλτς, Βίτσελ, Ρασχλ, Τσαν, Μπραντ, Ρόις, Ε. Χάλαντ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Χόφενχαϊμ η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς με μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι σε Άουγκσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ουνιόν παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Ουνιόν κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση πριν το ημίχρονο. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ουνιόν να ισοφαρίζει σε να ισοφαρίζει με τον Αβονιγί. Απουσίες: Μπίτσακσιτς (αμυντικός), Μπεμπού (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Μπάουμαν, Ράουμ, Άνταμς, Ακπογκούμα, Μπογκάρντε, Γκρίλιτς, Ρούντι, Γκατσίνοβιτς, Λάρσεν, Ρουτέρ, Κράμαριτς.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet