SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 28/08

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ Προγνωστικά Premier League 28/08

28 Αυγούστου 2021 - 00:10
 Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Μάντσεστερ Σίτι η οποία όμως δυσκολεύεται με μεγάλους αντιπάλους όπως έδειξαν τα παιχνίδια με Τότεναμ και Λέστερ. Από την άλλη η Άρσεναλ αντέδρασε συντρίβοντας στην Γουέστ Μπρομ μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει το ρίσκο. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 2.05
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους “πολίτες” οι οποίοι μετά από δύο σερί ήττες για το Super Cup και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, συνέτριψαν την 2η αγωνιστική εντός έδρας τη νεοφώτιστη Νόριτς με 5-0 έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Γκρίλις, Μαχρέζ και Ζέσους.Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το no goal έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές. Απουσίες: Φόντεν (μέσος), Ντε Μπρόινε (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Σίλβα, Γκρίλις, Γκιντογκάν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους “κανονιέρηδες” οι οποίοι συνέτριψαν για το Κύπελλο Αγγλίας εκτός έδρας την Γουέστ μπρομ με 6-0, αφήνοντας πίσω τις δύο πρώτες κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί με 2-0 εκτός έδρας από την Μπρέντφορντ ενώ τη 2η αγωνιστική έχοντας πάρα πολλά προβλήματα λόγω απουσιών, δεν τα κατάφεραν εντός έδρας με αντίπαλο την Τσέλσι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τέσσερις ήττες και μία νίκη. Απουσίες: Απουσίες: Μπεγερίν (αμυντικός), Γκάμπριελ (αμυντικός), Τομάς (μέσος), Λακαζέτ (επιθετικός), Ομπαμεγιάνγκ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Λένο, Μαρί, Κολασίνατς, Σοάρες, Τσέιμπερς, Ταβάρες, Τζάκα, Έντεγκαρντ, Γουίλιαν, Πεπέ, Ενκετιά.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet