MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 29/08

Βόλφσμπουργκ - Λειψία Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Γερμανίας 29/08

29 Αυγούστου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται την Λειψία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρα πολλές απουσίες. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας εμφανίζεται πάντα ανταγωνιστική απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Επικρατέστερο σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες για αυτό και θα ρισκάρουμε στο Goal-Goal σε απόδοση 1,60.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δύο σερί νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι στην πρεμιέρα επικράτησαν εντός έδρας της Μπόχουμ 1-0 ενώ τη 2η αγωνιστική πήραν σπουδαίο διπλό στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα με 1-2. Μελανό σημείο παραμένει ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του κυπέλλου απέναντι στην ερασιτεχνική Πρόισεν Μούνστερ, με τη Βόλφσμπουργκ να γνωρίζει την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Στα φιλικά προετοιμασίας δεν είχε καλή εικόνα έχοντας τέσσερις ήττες και μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Απουσίες: Οτάβιο (αμυντικός), Λανγκ (αμυντικός), Μπιάλεκ (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Καστέλς, Πόνγκρατσιτς, Μπάιφους, Εμπαμπού, Ρουσιγιόν, Μπρουκς, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Μπρέκαλο, Σλάγκερ, Βέγκχορστ.

ΛΕΙΨΙΑ

Μέτριες εμφανίσεις έως τώρα για τους “ταύρους” της Λειψίας οι οποίοι έχουν μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα απέναντι σε Μάιντζ και Στουτγκάρδη. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μάιντζ, γνώρισαν ήττα σοκ εκτός έδρας με 1-0, προερχόμενοι από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας της Σαντχάουσεν με το επιβλητικό 0-4. Την 2η αγωνιστική τα πράγματα ‘αλλαξαν και εμφανίστηκαν αρκετά συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί επικρατώντας με 4-0 της Στουτγκάρδης.Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε δύο ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Απουσίες: Χάλστενμπεργκ (αμυντικός), Ανχελίνιο (μέσος), Όλμο (μέσος), Λούκμαν (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Γκουλάτζι, Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Μουκιλέ, Σαράτσι, Λάιμερ, Ενκουνκού, Καμπλ, Φόρσμπεργκ, Σόμποσλαϊ, Πόουλσεν.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet