MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΖΕΝΟΑ - ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑΣ 29/08

Τζένοα - Νάπολι Προγνωστικά Serie A Ιταλίας 29/08

29 Αυγούστου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Serie A με την Τζένοα να υποδέχεται την Νάπολι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση η Νάπολι η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι χρειάζονται ακόμα χρόνο όπως έδειξαν και στην πρεμιέρα με την Ίντερ και με βάση τη λογική δύσκολα θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ποντάρισμα στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΕΝΟΑ

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Γένοβας η οποία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ίντερ εκτός έδρας, καλείται να αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιταλίας. Στα φιλικά προετοιμασίας η Τζένοα έχει καλές εμφανίσεις ενώ πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας της Περούτζια με 3-2 σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Απουσίες: Μπιάνκι (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Σιρίγκου, Φανχόιζντεν, Κρισίτο, Μπιράσκι, Ραντοβάνοβιτς, Καμπιάζο, Μελεγκόνι, Κασάτα, Μπάντελι, Αγκουντέλο, Πάντεφ.

ΝΑΠΟΛΙ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Νάπολι η οποία μετράει πέντε σερί νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε πρωτάθλημα κύπελλο και φιλικά προετοιμασίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε άνετα της “νεοφώτιστης” Βενέτσια με 2-0, με γκολ των Ινσίνιε και Ελμάς. Στα φιλικά φιλικά του καλοκαιριού είχε σε 6 αναμετρήσεις 6 νίκες κάνοντας μία εξαιρετική προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι ο οποίος αντικατέστησε τον Κατούζο. Απουσίες: Ζιελίνσκι (μέσος),Μέρτενς (επιθετικός), Όσιμεν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο, Ζέσους, Λόμποτκα, Ελμάς, Λοσάνο, Πολιτάνο, Ινσίνιε, Πετάνια.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet