MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΑΛΛΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 01/09

Γαλλία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη Προγνωστικά Μουντιάλ 01/09

01 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Γαλλία να υποδέχεται την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Γαλλία να θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και αν δεν προσέξουν ίσως διασυρθούν. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με το Over 2,5 στο 1,70 να κρίνεται εξαιρετικό και να προστίθεται στις επιλογές μας.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΛΛΙΑ

Μετά από ένα κακό Euro και τον αποκλεισμό από την Ελβετία στους 8 της διοργάνωσης, οι Γάλλοι έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2022 στο Κατάρ. Στα προκριματικά βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πριν από λίγους μήνες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησαν ως το φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου όμως η εικόνα τους εντός αγωνιστικού χώρου δεν παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο. Μοναδικές καλές στιγμές για τους “τρικολόρ” ήταν η νίκη επί της Γερμανίας με 1-0 στη φάση των ομίλων, αλλά και το παιχνίδι με αντίπαλο την Πορτογαλία. Απουσίες: Ερνάντες (αμυντικός), Παβάρ (αμυντικός), Ντεμπελέ (εξτρέμ). Πιθανή ενδεκάδα: Λιορίς, Κιμπεμπέ, Λενγκλέ, Βαράν, Πογκμπά, Καντέ, Ραμπιότ, Λεμάρ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ.

ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία 10 παιχνίδια τους έχοντας 6 ήττες και 4 ισοπαλίες. Μετά από 2 αγωνιστικές στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου έχουνε μία ήττα και μία ισοπαλία απέναντι σε Γαλλία και Φινλανδία παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις του ομίλου με μόλις ένα βαθμό.Την ίδια κακή εικόνα είχαν και στα παιχνίδια για το UEFA nations League τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 2 βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια έχοντας αντιπάλους τις Ιταλία, Ολλανδία και Πολωνία. Απουσίες: Μιχόγεβιτς (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Βασλίκ, Αχμεντοζμπί, Χατζικαντουνίκ, Σανικάνιν, Γκαζιμπένοβιτς, Χαντζιαμέτ, Νταλίνοβιτς, Ντακάνοβιτς, Σεβίκ, Νάλιτς, Ντεμίροβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet