MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΛΒΕΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ 01/09

Ελβετία - Ελλάδα Διεθνές Φιλικό 01/09

01 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:10
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελβετία και την Ελλάδα στο “Σεντ Γιάκομπ-Παρκ” της Βασιλείας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Pamestoixima.gr

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Ελβετία, η οποία έρχεται με φόρα μετά τις καλές εμφανίσεις το καλοκαίρι στο Euro. Από την άλλη, η Ελλάδα θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες και με βάση τη λογική δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Ποντάρισμα στον άσο της Ελβετίας σε απόδοση 1.70.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΒΕΤΙΑ

Αρκετά καλή ομάδα η Ελβετία, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο Euro το καλοκαίρι, καταφέρνοντας να προκριθεί σε όμιλο με Ιταλία, Ουαλία και Τουρκία και στη συνέχεια να αποκλείσει τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι. Μετέπειτα διασταυρώθηκε με την Ισπανία όπου μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας δεν τα κατάφερε στα πέναλτι, χάνοντας την πρόκριση και μία σπουδαία ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά μιας διοργάνωσης μετά από αρκετά χρόνια. Απουσίες: Μπενίτο (μέσος), Εμπολό (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Ακάντζι, Ελβέντι, Βίντμερ, Λανγκ, Τζάκα, Φερνάντες, Τσούμπερ, Σακίρι, Βάργκας, Σεφέροβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της παραμένει η Ελλάδα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες σε προκριματικά Μουντιάλ και φιλικά προετοιμασίας. Στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ βρίσκεται στην 3η θέση μετά από δύο αγωνιστικές και χρειάζεται δύο νίκες απέναντι σε Σουηδία και Κόσοβο αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Ο Φαν'τ Σχιπ δεν θα μπορέσει να έχει βασικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για τα παιχνίδια και το φιλικό με την Ελβετία ενδείκνυται για δοκιμές. Απουσίες: Μαυροπάνος (αμυντικός), Κουρμπέλης (μέσος), Φορτούνης (μέσος), Πέλκας (μέσος), Μασούρας (εξτρέμ), Τζόλης (εξτρέμ). Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet